NÄYTTELYKALENTERI

JÄSENKIRJEET

JÄSENEKSI

GALLERIA TÄRINÄ   Facebookissa

Riihimäen Kuvataiteilijat ry on perustettu vuonna 1956. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu 145 jäsentä (3/2014), joista osa on ammattitaiteilijoita ja osa alaa pitkään harrastaneita. Yhdistys työskentelee kuvataiteen yhteiskunnallisen aseman edistämiseksi. Jäsenten teoksia esitellään vuosittaisissa jäsennäyttelyissä Riihimäellä. Yhdistys ylläpitää Galleria Tärinää (Eteläinen Asemakatu 2 a).

Lisäksi jäsenet osallistuvat aktiivisesti muiden liittojen ja järjestöjen näyttelyihin. Yhdistys pyrkii järjestämään jäsenilleen taideretkiä, ajankohtaista koulutusta, luentosarjoja, alustuksia kuvataiteen tämän hetkisistä kysymyksistä ja elävän mallin piirustusta.

Yhdistyksen grafiikanpaja ja valokuvalaboratorio ovat toistaiseksi vailla sopivia tiloja.